Le Moulin en Route
meetings, eat & sleep

DE KAMERS

In het molenhuis zijn op de eerste en tweede verdieping vier prachtige ruime slaapkamers te vinden in de thema's groen, blauw, wit en grijs. De kamers zijn uitgerust met extra lange boxspring bedden. Er zijn 3 badkamers met toilet, waarvan 1 met ligbad. De gasten kunnen gebruik maken van handdoeken, gastendoekjes en beddengoed, (scheelt ruimte in de koffer). Reserveer nu een kamer.


 


WOONKAMER VOOR DE GASTEN EN DE KEUKEN

Er is een prachtige woonkamer voor de gasten met haardkachel en tv (Netflix). Hier kan je ook rustig een boek lezen uit de boekenkast of een bordspel spelen die volop aanwezig zijn.

De keuken is het domein van de gastvrouw. Natasja maakt hier indien gewenst een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse eieren van de kippen. Geniet van dit continentale ontbijt aan de grote tafel in de keuken naast de houtkachel. Bij mooi weer serveer ik het ontbijt lekker voor je buiten. Bij te boeken is een Frans 3 gangen diner van biologische streekproducten en groenen uit eigen tuin of een picknickmand. Het is niet mogelijk dat gasten zelf hun maaltijd bereiden mits je kiest voor een bbq arrangement of pizzarette. Het is niet de bedoeling dat je hiervoor je eigen producten meeneemt.

 


DE TUIN

De watermolen is omgeven door een kabbelend beekje en er is een klein meertje waar je ook kunt vissen (spot de IJsvogel). Er is een grote boomgaard waar je altijd het fruit mag plukken en opeten. In de boomgaard wordt regelmatig met de gasten een kampvuur gemaakt.

Overal zijn heerlijke zitjes om lekker te genieten van een glaasje wijn en kaasplankje. Er is hele ruime overkapping aan het water waar je met een vuurkorf perfect beschut kunt zitten om bijvoorbeeld te dineren of te bbq-en.