Le Moulin en Route
meetings, eat & sleep

DE SLAAPKAMERS

In het molenhuis zijn op de eerste en tweede verdieping vijf prachtige ruime slaapkamers te vinden in de thema's groen, blauw, wit, grijs en rose. De kamers zijn uitgerust met extra lange boxspring bedden. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer, sommige met bad en inloopdouche. Voor de eigenaren is er genoeg mogelijkheid om een privé ruimte en slaapkamer in te richten. 
DE TUIN
De watermolen is omgeven door een kabbelend beekje en er is een klein meertje waar je ook kunt vissen (spot de IJsvogel). Er is een grote boomgaard waar je altijd het fruit mag plukken en opeten. In de boomgaard wordt regelmatig met de gasten een kampvuur gemaakt. Overal zijn heerlijke zitjes om lekker te genieten van een glaasje wijn en kaasplankje. Er is hele ruime overkapping aan het water waar je met een vuurkorf perfect beschut kunt zitten om bijvoorbeeld te dineren of te bbq-en. Daar is ook een grote buitenkeuken met bar. 


OMGEVING

Le Moulin en Route ligt in een rustige omgeving met veel groen, aan de rand van het kleine dorp Blèves (± 90 inwoners). Op het grote erf  (5590 vierkante meter) van de Moulin en Route vind je onder andere een populieren-bosje, een boomgaard, een overdekt terras met bar en buitenkeuken, een meertje met rivier en een ruime groene tuin met veel zitjes. Hoe dan ook vind je hier rust en ruimte in overvloed voor rust en inspiratie.
In de landelijke, glooiende omgeving liggen pitoreske dorpjes, zoals La Perriëre, een prachtig kunstenaarsdorp. In de buurt ligt ook de streek: de zogenaamde Alpen, je waant je in Zwiterserland met de prachtige rivieren, schattige dorpjes en rotspartijen.
Vlakbij zijn twee natuurparken en de steden Alençon, Le Mans en Bellême, Mortagne au Perche met zijn gezellige markt op zaterdag.
Niet te vergeten dat er overal prachtige brocante winkels te vinden zijn en heel veel marktjes in de omliggende dorpen met Vide greniers (kofferbak verkoop)
De molen ligt in het gebied Le Perche: waar sinds eeuwen paarden (Percherons) worden gefokt. Het is een prachtige, heuvelachtige en groene streek met beeldschone manoirs, kastelen, kathedralen en mooie dorpjes.

Er zijn 3 prachtige 18 holes golfbanen in de omgeving. Je kunt paardrijden, kanoën, minigolf, er zijn diverse SPA's, veel paardensport. De grootste kartbaan van Europa ligt om de hoek. De jaarlijkse 24 uur van Le mans, groot circuit, diverse bierbrouwerijen met terras en barretjes, restaurants.